avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumparat la licitatie de la firma de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumparat la licitatie de la firma de insolventa cu chiriasi !!!

Am participat la o licitatie de vanzare a unui apartament ce apartinuse unei firme in lichidare si am devenit proprietarul acesteia, mai am de platit doar transa finala si de incheiat contractul de vanzare-cumparare.
Fostul administrator mi-a comunicat ulterior licitatiei despre existenta unui contract de inchiriere pe 7 ani, care ar fi inscris la judecatorie. Mentionez ca in procesul verbal de licitatie apartamentul figureaza ca total liber de sarcini. Cum as putea aborda aceasta problema si care ar fi caile de urmat ?#-o
As renunta la achizitie dar deja am platit suma de avans si participarea la liciatie !

Alte discuții în legătură

Apartament inchiriat adjudecat la licitatie publica- cum intru in posesie ? Marius_2000 Marius_2000 [b]Buna ziua,[/b] In calitate de creditor am adjudecat prin licitatie publica un apartament. Pe scurt, am imprumutat o suma de bani unui ... (vezi toată discuția)
Imobil societate falita - locuinta ContSters102066 ContSters102066 Situatia se prezinta astfel: Imobilul proprietatea societatii este inchiriat unui salariat pe o per 9 ani pentru suma de 30.000 euro tot contractul. Angajatul ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil prin lichidator judiciar perva maria daniela perva maria daniela Doresc sa cumpar un imobil printr-un cabinet de insolventa.imobilul este de la o societate in faliment care are o ipoteca la banca f. mare ,plus alte datorii ... (vezi toată discuția)