avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate monitorul oficial .pdf
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

monitorul oficial .pdf

Buna ziua,

De unde faceti rost de monitoarele oficiale in format pdf?
Nu exista baza de date gratuita cu asa ceva. Sunt disponibile pe internet 10 zile dupa publicare, apoi cine le vrea trebuie sa plateasca la MO pentru numarul dorit sau sa-si cumpere un soft legislativ.
eu am intrebat foarte clar, de unde le faceti rost in format pdf pentru ca nici cu bani nu se pot face rost in format pdf. Va rog sa indicate exact sursa.
Si eu v-am spus foarte clar: nu ''le facem rost'' ca nu avem de unde.
Cui ii trebuie plateste un soft legislativ.
Uitati linkul de mai jos unde la sfarsitul articolului e o pagina pdf din monitorul oficial.
www.avocatnet.ro/content/art...
Am crezut că ne întrebați pe noi, utilizatorii :)
Bănuiesc că autoarea a salvat în .pdf doar acea anexă.

Răspunsul rămâne valabil: nu se poate face rost de un exemplar intreg din MO in formatul dorit de dvs.
Daca spuneti ce v-ar trebui poate reusim sa va ajutam.

Alte discuții în legătură

Dosar nr. 60/2007 - Înalta curte de casaÞie ªi justiÞie - motivare decizie Florina PITEI Florina PITEI Am înţeles că s-ar fi făcut publică motivarea deciziei ÎNALTEI CURŢI DE CASAŢIE ªI JUSTIŢIE - SECŢIILE UNITE în recursul în interesul legii cu ... (vezi toată discuția)
Acte normative in pagina de website evamus evamus Cred ca am pus bine topicul. As vrea sa va intreb daca pot sa trec pe o pagina de website la sectiunea legislatie, cateva acte normative incidente obiectului ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de fals pe internet Blu37 Blu37 Buna ziua tuturor si La multi ani celor care-si serbeaza onomastica astazi. As vrea sa stiu daca se poate face ceva vizavi de o persoana care, fara nici un ... (vezi toată discuția)