avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Încasare prin bancă
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Încasare prin bancă

Bună seara, ma regăsesc într-o situație în care nu știu cum sa procedez. Dețin un srl și activez pe caen 5520 (cazare de scurtă durată), primesc rezervări din toată Europa. În momentul rezervări solicit avans clienților cărora le cer virament bancar în contul firmei și emit factura fiscala în momentul în care vad banii în contul firmei. Trebuie să emit și bon fiscal în momentul emiterii facturi? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Farama Silviu , utilizator 20:27, 13 Februarie 2016
Buna seara,
Platile se vad pe extrasul de cont.
Din moment ce nu se incaseaza numerar, nu se poate da bon fiscal, in situatia descrisa de dvs.
Mulțumesc pentru răspuns. În cazul în care se plătește cu cardul prin POS la sosire, trebuie emis și bon fiscal pe lingă bonul emis de la POS? Mulțumesc..!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Card not present și obligația utilizării casei de marcat când nu se fac operațiuni cu numerar atticusfortezza atticusfortezza Am o speta mai putin obisnuita si as dori sa cunosc opinia celor care s-au intalnit eventual cu asa ceva. O firma cu obiect de activitate cod CAEN 5510 Alte ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)