avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preturi servicii afisate pe site
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preturi servicii afisate pe site

Buna ziua!

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune daca exista vreo lege care sa oblige presatatorii de servicii sa afiseze preturile la serviciile pe care le presteaza pe site-urile pe car ele au?

Concret: am vrut sa apelez la serviciile unui terapeut si cum nu avea preturile afisate pe site, i-am scris email sa mi le comunice.
Mi s-a raspuns ca ofera aceste info la telefon si sa il sun. Am insistat sa imi comunice aceste preturi pe email, si a refuzat, spunand ca el doar la cabinet le are afisate si ca nu simte ca "rezoneaza" cu aceasta varianta comerciala pt serviciile e care le ofera.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comunicari nesolicitate buna ziua, am deschis o companie de telecomunicatii ... Ionut234 Ionut234 Comunicari nesolicitate Buna ziua, Am deschis o companie de telecomunicatii si intermediere telefonica, iar pentru a face reclama companiei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul acesta? cine minte? copilul meu este... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Ce se poate face in cazul acesta? Cine minte? Copilul meu este diagnosticat cu autism si face ore de terapie la centrul specializat din oras. Sunt ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)