avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Oferta pentru lichidare stoc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Oferta pentru lichidare stoc

Buna ziua, daca am un stoc de marfa care nu se vinde prea bine si vreau sa-l lichidez, pot sa fac oferta de genul: 1 + 1 gratis? Daca da, ce implica acest lucru si ce acte trebuiesc intocmite? Daca nu este posibil, ce alte posibilitati exista, pentru a lichida acel stoc?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lichidare firma-stoc ramas Mediclinic Mediclinic Buna dimineata Am o firma pe care doresc sa o lichidez la care mai exista un stoc de marfa. Pentru stocul de marfa,va rog sa imi raspundeti care este ... (vezi toată discuția)
Transfer stoc marfa intre ii si pfa adutzu01 adutzu01 Buna ziua, As vea sa ma ajutati cu niste sfaturi in cele ce urmeaza. Am deschis un II, pe care intentionez sa il radiez deoarece nu ma pot ocupa de el si ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara-pot vinde stocul? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Rog din suflet colegii mai experimentati sa ma indrume si pe mine: un SRL cu 2 asociati intra in dizolvare cu lichidare voluntara fara numire de ... (vezi toată discuția)