Pe perioada 2008-2011 am fost inchis.Dupa ce am fost eliberat nu am primit absolut nici o insttintare pana la data de 28.01.2016 cum ca ar trebuii sa platesc ceva, insemnand cheltuieli de judecata(crezand ca s-au prescris nici eu nu m-am interesat)...mai jos o sa scriu cateva randuri din aceasta notificare pe care am primit o...daca m-ati putea ajuta cu un sfat:
In termenul art. 220 alin.(2^2) din legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborat cu prevederile art. 4 din OPNAF nr. 3744/2015 privind stabilirea cazurilor speciale de executare silita,precum ai a structurilor abilitate cu ducerea la indeplinirea masurilor asiguratorii si efectuarea procedurii de executare silita ,incepand cu data de 01.01.2016 competenta de aplicare a masurilor asiguratorii si efectuarea procedurii de executare silita revine Serviciul executari silite cazuri speciale din cadrul Directiei regionale a finantelor pubilice Iasi.In acest sens,in temeiul titlului executoriu reprezentat de S.P 41/D/11.02.2010 emis de Tribunalul Bacau se va proceda la aplicarea modalitatilor de executare silita in vederea recuperarii creantelor bugetarestabilite in sarcina dvs.
Termenul de prescripție este de 5 ani, și începe să curgă la 1 ianuarie a anului următor, în cazul dvs a început să curgă la 01,01,2011 și s-a împlinit în data de 01.01.2016. Dacă nu au făcut acte de executare pănă la data respectivă, puteți invoca prescripția.