avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRECEREA DE LA UN CONTRACT CU NORMA INTREAGA LA UN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRECEREA DE LA UN CONTRACT CU NORMA INTREAGA LA UN CONTRACT CU NORMA PARTIALA

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ....Am o angajata care va revenii la munca dupa perioada de indemnizatie crestere copil, activitatile din cadrul pfa-ului s-au restrans...si ne dorim (impreuna cu angajata ) sa trecem la un contract de munca partial....Pot face modificarile in revisal,cu referinta asupra contractului de munca, o data cu activarea contractului de munca? In afara modificarilor in revisal, cu privire la norma salariatei, ce ar mai trebui sa fac ?

Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: fierarita , utilizator 18:20, 13 Februarie 2016
Faceti un act aditionat prin care spuneti ca "se modifica timpul de munca de la 8ore/zi la 7,6,5,4 ore/zi". Semneaza salariatul.
Totodata faceti moficarile in revisal.
Totul trebuie sa fie cu acordul salariatului
Incetarea suspendarii c.i.m. si modificarea duratei timpului de munca pot fi operate in aceeasi in REVISAL.
Va multumesc pentru toate informatiile oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie 01.02.2017 ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Am si eu 2 nelamuriri : 1. Daca un salariat este in concediu medical i se modifica salariul in Revisal ? ( Stiu ca pe perioada incapacitatii ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca in zi nelucratoare svisarinescu svisarinescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie. Am o salariata careia ii expira suspendarea concediului pentru crestere copil pe 05.01.2015, a cerut ... (vezi toată discuția)
Cum modific incetarea suspendarii concediului fara plata? mariana_aba mariana_aba Buna ziua, am avut un salariat in concediu fara plata pana pe data de 31 Martie... astazi vad in continuare contractul suspendat in Revisal. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)