avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor infiintare firma service aparatura medicala
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

infiintare firma service aparatura medicala

buna. vreau sa infiintez o firma cu domeniu de activitate service aparatura medicala (in special aparatura stomatologica) vreau sa stiu daca sunt obligat sa am anumita pregatire in domeniu dovedita ( liceu, facultate, master sau ceva cursuri in domeniu) sau este de ajuns experienta dobandita. ce imi recomandati un SRL sau PFA. ce acte am nevoie. si cum pot obtine dupa infiintare acreditarea din partea ministerului sanatatii? si daca se poate ce cod caen am nevoie sa trec la infiintarea firmei.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:38, 14 Februarie 2016
Pentru înființarea unui srl nu trebuie să vă dovediți în nici un fel experiența ceea ce nu este cazul la PFA.
Pentru a infiinta un PFA , trebuie sa aveti calificare in domeniu. Pentru SRL nu trebuie sa aveti nici calificare, nici experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Import produse stomatologice ravadent ravadent Buna ziua,sunt student la medicina dentara anul 3 si m-am decis sa imi infiintez un SRL in domeniul importului de produse stomatologice din China, iar apoi sa ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)