avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda ITM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda ITM

In ce fel te afecteaza, daca nu platesti, amenda data de ITM unei Intreprinderi Individuale?
Te pot executa pe persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 14 Februarie 2016
Persoana fizica titulara a întreprinderii individuale raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca acesta a fost constituit, si, în completare, cu întreg patrimoniul, iar în caz de insolventa, va fi supusa procedurii simplificate prevazute de Legea nr. 85/2006 - in prezent, Legea 85/2014 -.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - pot fiinta 2-3 i.i. in acelasi sediu? WEGA67 WEGA67 1.as dori sa stiu daca pot infiinta 2-3 intrep. individ. la acelasi sediu social.(domiciliu)? 2. ce inseamna mai exact raspundere patrimoniala? (vezi toată discuția)
Capital social caprice caprice Buna ziua as avea si eu o intrebare pt cei care ma pot ajuta: intreprinderea individuala are capital social? Si daca nu , atunci ce are? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lichidare intreprindere individuala Soffia Soffia Bună ziua, Mă aflu în situaţia unui creditor al unei creante rezultate dintr-un titlu executoriu, debitorul fiind o Intreprinde Individuala care deja a ... (vezi toată discuția)