avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuire teren

am un teren extravilan si vreau sa il imprejmuiesc lam dobandit mostenire de la tata dar un nepot de al lui spune ca la cumparat cu antecontract iar eu vreau sa il imprejmuiesc am ex de carte funciara pe teren pot sal imprejmuiesc?
Cel mai recent răspuns: gabrielsolon , utilizator 15:52, 10 Iulie 2016
Trebuie sa solicitati la Primaria locala emiterea unui Certificat de urbanism si a unei Autorizatii de construire pentru imprejmuire (gard)
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
legalmgm, utilizator
dar pot fi obligat de sa cer executor judecatoresc pentru punere in posesie chiar daca am ex de carte funciara?? primaria nu poate emite autorizatie fara a fi pus in posesie de ex judecatoresc ,atunci intabularea nu e act de proprietate ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care ... dorica1979 dorica1979 In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care este împărțit in intravilan și extravilan. S a încheiat la notar și este însoțit de ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise doua autorizatii de urbanism pe aceeasi linie de hotar intre vecini? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat in instanta civila cu vecinul. Revendicare teren acaparat, demolare de constructii si de imprejmuire neautorizate. Instanta a decis sa mi se ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism denisacristiana denisacristiana Pentru obtinerea unui certificat de urbanism, primaria imi cere procesul verbal de punere in posesie-copie legalizata, pe langa celelalte documente(cadastru, ... (vezi toată discuția)