avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - organizare concursuri online, cu premii in banii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - organizare concursuri online, cu premii in banii

daca detii un site web cu membri care platesc o anumita taxa lunara si doresti sa organizezi un concurs pentru fidelizarea acestora si pentru a atrage noi membri , cum se procedeaza din punct de vedere legal ? activitatea se desfasoara pe un PFA . trebuie sa cerem anumite aprobari ? trebuiesc anumite licente si autorizatii speciale ? ce taxe se platesc ? EXEMPLU CONCURS : " Toti membrii care se aboneaza la siteul nostru vor fi inscrisi GRATUIT in concurs . Fiecare membru va primi un numar de concurs corespunzator minutelor unui meci de fotbal , de la 1-90 . Minutul in care se marcheaza primul gol va fi numarul membrului castigator . " - cam asa ar suna anuntul concursului . Pentru acest gen de concurs m-ar interesa demersurile legale pe care ar trebui sa le fac ca si PFA . va multumesc

Alte discuții în legătură

Reglementare organizare concursuri online cu premii in bani mirreely mirreely ce lege reglementeaza organizarea concursurilor online , in care premiile sunt in bani ?! caracteristicile concursului sunt : pentru participarea la concurs ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Licenta jocuri de noroc TRLFCRR TRLFCRR Buna! Sunt interesat de lansarea unui site, insa in acest moment ma confrunt cu o problema, deoarece nu stiu daca site-ul se incadreaza in domeniul jocurilor ... (vezi toată discuția)