avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Licenta jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Licenta jocuri de noroc

Buna!
Sunt interesat de lansarea unui site, insa in acest moment ma confrunt cu o problema, deoarece nu stiu daca site-ul se incadreaza in domeniul jocurilor de noroc si, daca s-ar incadra, nu stiu din care categorie face parte. Ca sa va puteti face o idee despre specificul site-ului o sa va ofer cateva detalii referitoare la acesta.
Site-ul contine o serie de turnee in care oamenii se pot inscrie in schimbul achitarii unei taxe de inscriere. Turneele au mai multe faze in care pot ajunge concurentii, iar avansarea in fiecare faza se bazeaza pe pronosticuri la anumite meciuri de fotbal. Fiecare faza a unui turneu are ca premiu o anumita suma de bani care le revine castigatorilor din acea etapa. Cu alte cuvinte, castigurile lor nu se bazeaza pe ponderile (cotele) meciurilor la care au raspuns corect, ci se bazeaza pe valoarea deja prestabilita a castigului din acea faza a turneului. Cotele nimerite la anumite meciuri ajuta doar la departajarea concurentilor. Nu este o platforma clasica de pariuri on-line in care oamenii pariaza o anumita suma pe cotele unor meciuri, ci mai degraba sunt competitii bazate pe pronosticuri la meciuri de fotbal. Castigurile din fiecare faza sunt oferite din totalul taxelor de inscriere initiale, site-ul fiind gandit in asa fel incat sa acopere toate castigurile concurentilor. Mentionez ca numarul turneelor este limitat, la fel si numarul de locuri din fiecare turneu, prin urmare si profitul care ne revine in urma site-ului este limitat pentru fiecare turneu in parte.
Eu am realizat deja acest site si imi doresc sa infiintez o societate pentru a putea activa, insa ma confrunt in acest moment cu doua mari probleme: incadrarea acestuia intr-o categorie a jocurilor de noroc (daca intra in domeniul jocurilor de noroc) si achitarea unei eventuale taxe de licenta si de autorizatie. Am citit o parte din legislatia din acest domeniu si am observat ca trebuie achitate niste sume enorme pentru o licenta in domeniul jocurilor de noroc care variaza de la 100.000 la 400.000 lei, sume pe care eu nu mi le pot permite. Din punctul meu de vedere, aceste taxe sunt exagerate raportate la specificul site-ului si la potentialul castig realizat in urma acestuia.
Intrebarile la care am mare nevoie de ajutor sunt:
- Se incadreaza in domeniul jocurilor de noroc acest site?
- Daca se incadreaza in domeniul jocurilor de noroc, din ce categorie a jocurilor de noroc face parte?
- Ce taxe ar trebui platite pentru a functiona in legalitate? Care este valoarea acestor taxe?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concurs Ungureanu_Eusebio Ungureanu_Eusebio Daca vreau sa organizez un concurs cu participare online, pentru care se plateste o taxa de inscriere, existand la final o jurizare si o premiere, acest ... (vezi toată discuția)
Premii sportivi ioanasaitis ioanasaitis Buna ziua Tin contabilitatea unui club sportiv de ciclism si ma confrunt cu urmatoarea situatie: am organizat concursuri cu sumele primite din sponsorizari si ... (vezi toată discuția)
Acordare premii - ce spune legea? smartweb smartweb Buna tuturor , am si eu o foarte mare nelamurire si am apelat la acest forum in speranta ca voi fi lamurit deoarece nu mai inteleg nimic din Romania. Sunt ... (vezi toată discuția)