avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... reglementare ORGANIZARE CONCURSURI ONLINE cu premii in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

reglementare ORGANIZARE CONCURSURI ONLINE cu premii in bani

ce lege reglementeaza organizarea concursurilor online , in care premiile sunt in bani ?! caracteristicile concursului sunt : pentru participarea la concurs nu se cere nici o taxa suplimentara , decat sa devii membru platitor pe un anumit site , apoi vei fi inscris gratuit in acel concurs . desemnarea castigatorului se va face printr-un procedeu aleatoriu . activitatea siteului online se desfasoara pe un PFA . ce aprobari , licente , ar trebui sa obtin ? ce taxe si impozite ar trebui sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:06, 17 Februarie 2016
Poate fi considerat joc de noroc, asa ca aveti grija.
de asta am intrebat , pentru ca nu stiam sigur daca se incadreaza la jocuri de noroc , tombole, loterii , etc . am citit legislatia , dar nefiind de specialitate imi este frica sa nu o interpretez gresit . unde m-as putea adresa pentru a primi un raspuns oficial din partea unei autoritati competente , sa aflu exact incadrarea concursului , valoarea taxelor care trebuiesc platite si daca am sau nu nevoie de licenta ?!
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2016
mirreely, utilizator
Nu ma pricep la asta, dar s-ar putea judeca functie de niste criterii: cati bani luati, de la cine, cat de mari sunt premiile totale pe un an, cum sunt selectati castigatorii, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Lege jocuri de noroc cosmin90 cosmin90 Buna ziua! Am o neclaritate. Conform legilor in vigoare se considera joc de noroc acea activitate comercială care îndeplineşte cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)
Cod caen & incadrare juridica, concurs online GabiR22 GabiR22 Intentionez sa organizez o platforma online de tip concurs, fiecare participant va achita o taxa de intrare in concurs, in urma unor analize care vor fi ... (vezi toată discuția)