avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG ANPC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG ANPC

Va rog sa-mi spuneti daca OUG propusa de ANPC (cu referire la aplicarea normelor directivei Parlamentului European 17 din 2014) care ar intra in vigoare din 21 martie 2016 produce efecte pentru toate contractele bancare (cele aflate in derulare) ori doar pentru cele care se vor semna ulterior promulgarii OUG.

Alte discuții în legătură

Convențiile de credit în condițiile oug 50/2010, actul adițional și legea 288/2010 tm_natalia tm_natalia Bună ziua! Am un credit ipotecar accesat în 2007. Conform OUG 50/2010 ar fi trebuit să fiu chemată la bancă să semnez un act adițional care să ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Modificare tip dobanda (variabila/fixa) prin efectul legii owlman owlman Buna ziua, Am un contract de credit pentru nevoi personale, fara ipoteca, incheiat in 2007. Intrucat la momentul acela inca nu aparuse OUG 174/2008, care sa ... (vezi toată discuția)