Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati.
Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a depus mai multe plangeri la Politie..si mereu am fot eu cel amendat chiar si nevinovat.
Politistul a refuzat sa imi audieze martorii propusi de mine,insa a audiat un martor propus de partea vatamata...desi acel martor in acea zi nici nu a fost acasa.
Am Filmat cand un Vecin m-a injurat si m-a amenintat,am dus videoul la Politie insa Politistul mi-a spus ca sa-mi retrag Plangerea ca il va sanctiona Administrativ cu 1000 lei Pentru Injurii si Amenintare...cea ce in realitate nu a facut..dosarul a ajuns la Parchet ...cu Raspunsul ca mi-am retras plangerea si...problema este ca acel politost nu l-a sanctionat eu am facut Recurs la decizia Procurorului...si am pierdut Procesul..Mai pot face ceva redeschiderea dosarului...va rog mult sa ma ajutati.
Va multumesc frumos!
Impotriva solutiilor de neurmarire penala sau netrimitere in judecata ale procurorului mai puteti formula plangere in termen de 20 zile de la comunicare la judecatorul de camera preliminara de la instanta careia i-ar reveni,potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta.