avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor REFERITOR LA LUCRARI DE CANALIZARE
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

REFERITOR LA LUCRARI DE CANALIZARE

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat.
Locuiesc intr-o cumuna din Jud Ilfov. Acum doi ani s-au inceput lucrarile pentru canalizare si apa. Atat pe strada mea cat si pe celelalte strazi din comuna, caminul de apa (canalul) a fost montat unul pentru 2 familii (cred ca asa a fost prevazut in proiect pt ca asa am vazut peste tot in comuna si la fel mi-a spus si inginerul care a pornit aceasta lucrare). Problema este ca la mine acest camin a fost pus in fata portilor mele (intre poarta mare si cea mica.) si este foarte incomod de cate ori intri sau esi din curte sa te lovesti de el sau sa treci pe deasupra lui. Cand s-au pus aceste camine, vecinul din fata mea a spus ca nu are nevoie de canalizare pt ca are fosa. Saptamana trecuta , la aproape un an de la montarea acestor camine m-am trezit cu o echipa la poarta care s-a apucat sa sape pentru a conecta si teava de scurgere a vecinului, la caminul nostru. Acest proiect se executa cu fonduri europene si primaria a subcontractat lucrarea altei firme care utilajele si forta de munca necesare. vreau sa fac o sesizare ca sa fie mutat acest camin din fata portilor mele, si ca sa se respecte proiectul cu 2 famili la un camin.
Unde ma pot adresa?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Canalizare pt 2 imobile gabryela30 gabryela30 Bună ziua exista 2 imobile, au fost cu curte comuna, 2 frați, s-au certat și separat cu gard, apa și canalizare cu contract la apa nova, problema este ca ... (vezi toată discuția)
Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)