avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere SRL

Buna ziua,

Buna ziua,
am infiintat un srl in anul 2008 impreuna cu un asociat. ulterior am ramas asociat unic dar nu s-a mai depus nicio declaratie sau bilant din 2008.Doresc sa o radiez. care ar fi solutia de radiere ? Sau o solutie sa fie radiata ulterior din oficiu de catre ONRC.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 01:12, 16 Februarie 2016
puteti inchide firma prin dizolvare voluntara; conditia este sa nu inregistrati datorii la stat si la terti; aveti aici toate detaliile:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl asociat unic tata1234 tata1234 Buna! As dori un sfat, am un SRL asociat unic, nu prea a avut activitate, un apartament este cumparat pe acel SRL. As vrea sa scap de aceasta firma, imobilul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)