avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla cand adresa unei firme nu e completa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla cand adresa unei firme nu e completa in contract ?

Vreau sa dizolv un contract cu o firma si in acest sens am trimis o notificare prin posta. Aceasta mi-a fost returnata deoarece adresa pe care eu am preluat-o din contract nu e completa. Ce pot face in continuare ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:57, 15 Februarie 2016
Verificați celelalte elemente din contrat (CUI, număr din registrul comerțului) iar pe baza acestora puteți solicita un certificat constatator sau de informare de la registrul comerțului în care va fi menționată adresa completă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasim adresa unei societati pentru notificare oanaportar oanaportar Va rog sa ne ajutati cu un sfat cum am putea sa gasim societatea. Acum 2 luni institutia noastra a emis o Factura pentru un beneficiar pentru 4 zile de ... (vezi toată discuția)
Sediu social icapopa2011@yahoo.com icapopa2011@yahoo.com Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuiti, cum poate fi obligata o firma care a avut un sediu social la o adresa inchiriata, sa scoata acel sediu social de la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa întreb dacă sa schimbat ceva nou pt firmele srl Jianu daniela Jianu daniela Sa schimbat cumva certificatul fiscal al firmelor srl .Sau trebui depuse alte acte pt a le înregistra din nou? (vezi toată discuția)