avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general consignatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

consignatie

Va rog sa imi spuneti daca este legal sa deschid un magazin de consignatie si ce prevederi sunt de respectat.Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin in regim de consignatie antichitati, anticariat crisstti crisstti Buna ziua, As dori sa aflu informatii despre infiintarea unui magazin in regim de consignatie si nu numai cu vanzare de lucruri vechi, carti .Detin diverse ... (vezi toată discuția)
Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de inchiriat? cataliana cataliana Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! as dori sa imi deschid un magazin cu rochii de mireasa de inchiriat si nu stiu cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Magazin in regim de consignatie nefis nefis buna ziua vreau sa deschid o discutie despre magazinele tip CONSIGNATIE. credeti ca perioada de CRIZA ar putea fi un motiv pentru dezvoltarea acestei ... (vezi toată discuția)