avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt kaufland
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt kaufland

Vineri mi-am cumpărat o husa de la Gsm bonul de la husa l-am aruncat
Simbata plec la kaufland după ceva si zaresc pe un raft huse pentru telefonul meu (in timpul asta pe telefon aveam husa de la Gsm )am luat o husa de pe raft i-am scos ambalajul după care am pus-o la loc pe raft

Ajung la casa sa achit produsele d-nu
Îmi zice c am furat o husa
M-a dus intr-o camera cu 2 scaune si îmi dădea întrebări dacă n-am furat husa
I-am spus ca n-am furat el mi-a zis sa recunosc eu n-am recunoscut
O chemat poliția mi-a făcut proces verbal

Eu am spus tot cum o fost
Si mi-a dat o foaie unde scrie dovada

Spuneți-mi varog ce urmează
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:12, 16 Februarie 2016
Daca sunteti nevinovat deja ar trebui sa va ganditi sa ii dati in judecata civila si sa solicitati daune morale.

Se poate sa fie vorba si de infractiunea de abuz in serviciu dar depinde de ceea ce se vede pe camerele lor de supraveghere.
Normal, daca au o inregistrare video din care ar putea sa reiasa ca ati sustras husa o sa va citeze la politie.Daca sunteti nevinovat si nu au probe care sa va dovedeasca vinovatia,impotriva functionarilor magazinului puteti formula plangere penala ptr.infractiunea de abuz in serviciu prevazuta si pedepsita de art.297 NCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Abuz politia și paznici carfourr Andreeaxl Andreeaxl Bună ziua va rog sa îmi răspundeți și mie la o întrebare va rog frumos.astăzi am mers sa cumpăr ceva din carfour si la oprire am fost oprita de paznici ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)