avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... obligatie predare situatie activ/pasiv asociatie de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

obligatie predare situatie activ/pasiv asociatie de catre administrator concediat

Buna ziua,

in urma concedierii legale a administratorului acesta a predat o simpla situatia pribind activul/pasivul asociatiei. am notificat administratorul in scris cu confirmare de primire (acesta primind notificarea) sa dea explicatii privind situatia de activ/pasiv, mai exact sa defalce toate sumele (totalurile) mentionate in situatie (care de fapt este un simplu tabel in excel printat). mentionez ca situatia nu a fost semnata/stampilata de cenzor.

ce pot sa fac mai departe, cui trebuie sa ma adresez pe cale legala impotriva administratorului ?

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Predare primire intre administrator vechi si cel nou fastman68 fastman68 Dupa alegerile de la AG s-a ales alt presedinte.Aministratorul s-a dat demisia cu un preaviz de 15 zile. Intrebare : cam care e rolul si responsabilitatea ... (vezi toată discuția)
Chitanta aparent originala neinregistrata - arhiva incompleta liviu2014 liviu2014 Buna ziua si bine v-am gasit. Pana acum am gasit mai intotdeauna raspunsuri pentru problemele pe care le-am avut de rezolvat la asociatia unde activez, aici ... (vezi toată discuția)
Exercitiu financiar al asociatiei de proprietari bmirel2002 bmirel2002 In calitate de cenzor al asociatiei de proprietari, la verificarea situatiei financiar-contabile a acesteia, m-am lovit de urmatoarea problema: administratorul ... (vezi toată discuția)