avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării imprumut nerestituit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

imprumut nerestituit

Buna ziua, in urma cu 10 ani am primit de la sindicat un card pe care erau la vremea respectiva cate 2000 lei pentru fiecare angajat ( petrom -romextera bank), bani pe care sa-i utilizam daca dorim.Am ridicat suma respectiva dupa care a urmat privatizarea cu OMV, am fost concediat si am uitat de banii respectivi.Nu am primit nicio informare sau notificare sau orice alt document de restituire a sumei respective.Acum 2 luni am solicitat un imprumut de nevoi personale la o alta banca si am fost anuntat ca figurez in banca de date ca rau platnic si un imprumut la o valoare dubla ,motiv pentru care nu mi-a fost acordat imprumutul respectiv.Din discutie in discutie , am fost sfatuit sa nu restitui imprumutul respectiv pentru ca s-a prescris , nu am fost anuntat etc , etc. Ce sfat imi puteti da ?

Alte discuții în legătură

Notificare de la o firma de recuperari monitza01 monitza01 Astazi am primit o notificare care ne-a lasat cu gura cascata: sotul meu este anuntat ca \"in baza deciziei 799/5/7 /2010 suntem rugati sa restituim de urgenta ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract banca vgeorge vgeorge Am fost instiintat printr-un e-mail de modificarea comisioanelor la operatiunile prin card (mai pe scurt de dublarea acestora) iar la sfarsitul e-mailului ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere ellis2010 ellis2010 Buna seara, Am o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva. Am imprumutat un card cu o suma de bani unor vechi cunostinte aflate intr-o situatie materiala ... (vezi toată discuția)