avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare de la o firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare de la o firma de recuperari

Astazi am primit o notificare care ne-a lasat cu gura cascata: sotul meu este anuntat ca "in baza deciziei 799/5/7 /2010 suntem rugati sa restituim de urgenta suma de 4195,3 Ron in termen de 5 zile de la data primirii notificarii. Plata se va face in contul Omv la Raiffeisen. Scrie ca "in urma recursului formulat ulterior de Omv Petrom si admis de instanta superioara s-a desfiintat sentinta anterioara,astfel incat suma incasata de dvs. trebuie returnata catre Sc Omv Petrom S.A.(ca o paranteza,in 2007,dupa e s-a vandut Petromul firmei Omv, angajatii au primit o suma compensatorie de 2300 lei data de firma). I-am primit bucurosi, acum ne vine notificare de restituire a 4100 ron, fara sa-ti spuna cineva ca esti dat in judecata sa restitui banii, fara sa te anunte cineva ca se judeca cu tine sa-si recupereze banii pe care ei ti i-au dat, cf. nu stiu carei legi sau sa-ti spune ce ti se rezerca. Este normal acest lucru? Amenintarile de pe notificare, sincer ma cam sperie, eu nu am bani sa ma judec cu ei si nici nu cunosc avocati puternici cum au cei de la Omv. As dori un sfat, dar in timp rapid pentru ca azi este 23 aprilie iar plicul are data de 20 pe el(noi l-am primit azi), asa ca eu trebuie sa trimit banii cel tarziu poimaine. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ioana_popescu , utilizator 12:15, 25 Aprilie 2012
Avand in vedere ca in speta este vorba despre restituirea unei sume primita de dvs drept compensatie,se impune sa contactati si alti ex angajati ai unitatii mentionate cu care sa analizati situatia ,eventual oportunitatea unei actiuni in instanta pentru suspendarea executarii silite
Nu trimiteti nici un leu...interesati-va sa vedeti decizia respectiva si cu ea contactai un avocat...e o manareala si cine pica ...pica
daca chiar au fost instanta se poate verifica pe internet.
daca a fost un proces intentat impotriva dvs. intrati pe [ link extern ]
si la instanta pe care ei o mentioneaza in notificare(judecatoria orasului X), verificati numele dvs si vedeti daca ati avut vreun dosar pe rol - asa puteti verifica cel mai bine daca a fost un proces pe rol impotriva dvs si de asemenea puteti verifica veridicitatea celor scrise in notificare.
succes!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
ioana_popescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru suma inexistenta silvia_dragomir12 silvia_dragomir12 Buna ziua. Sunt fost salariat OMV PETROM si am fost notificat ca datorez o suma de bani dintr-un proces de care nu am avut cunostinta, pentru care nu am ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestituit relu1968 relu1968 Buna ziua, in urma cu 10 ani am primit de la sindicat un card pe care erau la vremea respectiva cate 2000 lei pentru fiecare angajat ( petrom -romextera bank), ... (vezi toată discuția)
Litigii petrom monitza01 monitza01 Sunt un angajat Petrom, am citit pe net că firma ne dă în judecată pe toți angajații pentru primele obținute în instanță în anul ... (vezi toată discuția)