avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru suma inexistenta
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru suma inexistenta

Buna ziua.
Sunt fost salariat OMV PETROM si am fost notificat ca datorez o suma de bani dintr-un proces de care nu am avut cunostinta, pentru care nu am semnat nici o imputernicire si care initial a fost castigat de salariati, iar o anumita firma de executare a executat OMV PETROm de 2 ori .Nu am primit nici o suma de bani si nici nu am fos anuntata in acest sens. Acum, dupa ce Petrom a facut recurs si a castigat, cere banii inapoi salariatilor.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Blocare cont pensie ppp974273 ppp974273 Buna seara, Sotul meu a castigat in instanta, in urma unui proces colectiv, drepturi banesti pe care le=a incasat. Azi s-a trezit cu contul de pensie ... (vezi toată discuția)
Notificare de la o firma de recuperari monitza01 monitza01 Astazi am primit o notificare care ne-a lasat cu gura cascata: sotul meu este anuntat ca \"in baza deciziei 799/5/7 /2010 suntem rugati sa restituim de urgenta ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita onorariu expert Grati Grati Buna seara, Apelez la aceasta modalitate (forum) cu speranta ca mai sunt experti contabili in aceeasi situatie cu mine. Subiectul despre care voi vorbi ... (vezi toată discuția)