avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cocediu Crestere copil - Luna aferenta tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cocediu Crestere copil - Luna aferenta tatalui

Buna ziua,
Am urmatoarea problema, sotia mea a optat pentru concediu de crestere a copilului pentru 2 ani, copilul implineste varsta pe 11.07.2016, sotia a facut cerere sa se intoarca in aprilie 2016 la servici, si i s-a aprobat. Eu as dori sa imi iau in luna aprilie 2016, luna aferenta tatalui , vreau sa stiu daca in aceasta luna suma de bani este plafonata la 1200 ron? (suma care este maxima pentru concediu crestere copil pentru 2 ani ), deoarece eu am salariu mai mare, as dori sa stiu daca eu sunt limitat tot la 1200 ron sau voi luna in acea luna 85% din venitul meu nefiind plafonat la max 1200 ron
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:05, 16 Februarie 2016
In spaeta, nivelul indemnizatiei pentru CCC va fi plafonat la maxim 1200 lei.
1. Puteti sa si renuntati la acea luna de concediu crestere copil (CCC) rezervata dvs. daca nu va convine din punct de vedere financiar.

2. Intrarea in CCC nu este obligatorie, ea se face numai la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2011 nashiku nashiku Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Sotia mea urmeaza sa intre in concediu pentru crestere copil si a-s dori sa stiu daca poate opta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2015-2016 szaliatti szaliatti Buna ziua, as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia de crestere la copil pentru sotia mea cine ar intra in concediul de maternitate anul asta din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)