avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post temporar reinfiintat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post temporar reinfiintat

Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia

Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti

Daca instanta a anulat decizia de concediere societatea nu ar trebui sa modifice vechea organigrama astfel incat sa se demonstreze ca postul nu a fost desfiintat niciodata?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:53, 21 Februarie 2016
Postul respectiv a fost desfiintat ? S-a modificat organigrama societatii?
Da.Postul s-a desfiintat si organigrama a fost modifica la data concedierii.Dar instanta a decis anularea deciziei de concediere si repunerea in postul detinut anterior.Societatea a infiintat doar temporar postul pentru punerea in executatre a sentintei.Este legal tinand cont ca salariatul avea contract incheiat pe durata nedeterminata?
Buna seara,
Cum adica a infiintat temporar postul? A reincadrat salariatul pe durata determinata? L-a concediat din nou?
Da.A reinfiintat postul temporar (cateva ore) timp in care salariatul a semnat actul aditional la contract care era pe durata nedeterminata.In aceiasi zi a primit decizia de concediere, pe motiv ca postul a fost desfiintat cand salariatul a fost concediat prima data si nu mai exista in organigrama.Nu se mai intelege nimic.S-a respectat sau nu decizia judecatoreasca.
Pt ce motiv a fost anulata concedierea de catre instanta?

Alte discuții în legătură

Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)