buna ziua,va cer un sfat cu privire la urmatoare problema,am lucrat la o societate comerciala timp de 6 ani..in noiembrie 2014 am ramas insarcinata si din motive medicale am fost nevoita sa intru in medical inca din luna a 6 de sarcina.....de cand am intrat eu in medical si pana am nascut magazinul s a inchis (nu si firma)..nu am primit nici un leu nici pe medicale nici ultimul salar de inainte de a pleca ,ulterior am aflat ca nici contributiile pentru angajati nu le a platit catre stat.
mentionez ca patronul e cetatean ucrainian,in tara nu mai are nici un magazin si eu nu reusesc sa dau de el in nici un fel.
mentionez ca sediul firmei este la adresa apartamentului meu proprietate personala (in baza unei intelegere..am zis sa fiu draguta sa il ajut ca nu avea cunostinte in iasi).intrabari:
1.ce sanse am sa recuperez vreun leu de la el tinand cont ca practic a lasat totul de izbeliste si a plecat (deja are 3 procese pe rol din partea unor furnizori, procese la care evident nu s a prezentat)?
2.cum reusesc sa scap de sediul firmei de pe adresa mea avand in vedere ca nu detin nici un document al firmei..firma neavand activitate la sediu?
3.stiu sigur ca patronul nu detine nimic pe numele sau..asa incat intreb daca are vreun sens sa ma aresez instantei?
va multumesc anticipat!