Buna ziua. Nu am reusit sa citesc toate discutiile de pe forum pentru a verifica daca a mai fost postat un subiect asemanator, dar am nevoie de ajutorul dumneavoastra. In luna octombrie 2013 creditorul CAR a obtinut executarea silita a mea si a sotului pentru un credit din 2011, pentru suma de 2400 lei. Conform incheierii civile din 2013 aceasta suma contine imprumutul nerestituit plus dobanzi si penalitati. Initial am contestat suma, in 2013, deoarece aveam nelamuriri cu privire la modalitatea de calcul, iar cei de la CAR nu au fost cooperanti, astfel am apelat la justitie. Prin intampinare, creditorul ne-a pus la dispozitie modalitatea de calcul, recalculand dobanzile ajungand la suma de 11000 lei. Am renuntat la contestatie dupa ce am primit intampinarea; renuntand inainte de primul termen. Creditorul a fost de acord cu renuntarea mea, iar judecatorul a pronuntat o sentinta in care ma obliga la plata cheltuielilor de judecata. In urma sentintei pronuntate, s-a infiintat poprire pe conturile noastre. Saptamana trecut am fost informata de la locul de munca ca mi s-a restituit o anumita suma de la BEJ, deoarece suma consemnata depasea debitul. Am contactat BEJ, care mi-a confirmat ca debitul initial de 2400 lei a fost stins, dar m-a informat ca in acelasi dosar executional, pentru acelasi contract de credit din 2011, CAR a depus o alta solicitare de executare silita in luna octombrie 2013 pentru suma de 11000. Am dreptul la contestatie la executare in termen de 5 zile, dar nu stiu ce aparari as putea invoca. Pot fi executata de doua ori in acelasi dosar executional, avand la baza acelasi contract de credit? Va multumesc, din suflet.