avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie parinte singur
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie parinte singur

buna seara,am si eu o nelamurire...sunt parinte singur,tatal nu este trecut in certificatul de nastere,am optat pt 1 an concediu si m am intors pe 25 ian la servici cu 6 zile inainte de a face copilul 1 an. luna acesta am primit doar alocatie...nu inteleg de ce nu am primit si indemnizatie pe cele 24 de zile din concediu.ma puteti lamuri?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:35, 17 Februarie 2016
1. Normal trebuia sa primiti indemnizatia pentru CCC pana la data reluarii activitatii.

2. Luati legatura cu AJPIS, cred ca este o greseala a celor de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pgabriel28 pgabriel28 Buna ziua.Din cate am inteles eu ca tata trebuie sa dau o declaratie inainte ca, copilul sa implineasca 1 an ca nu beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in cic dupa o luna de serviciu Cristina0Fl Cristina0Fl Buna ziua, Sunt mamica unui baietel nascut pe 14 iulie 2015. Am optat pentru CIC pentru un an de zile pana pe 14 iulie 2016. Reintoarcerea la munca ar fi ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)