avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare notificare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare notificare divort

Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ianuare. Apare pe site-ul tribunalului, insa pana acum, mama nu a primit nicio notificare. Stiu ca mama ar trebui sa primeasca prin posta cererea cu tot ce a depus tatal meu, urmand sa aiba un termen de cateva zile pentru a formula o intampinare la cererea lui. Mentionez ca nu sun minori implicati.
Nu stim insa ce a solicitat tatal meu in cerere, deoarece a depus-o fara a ne comunica.
Aveti idee cam cat dureaza pana primeste mama notificarea? A trecute deja mai bine de o luna.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcu2014 , utilizator 13:02, 17 Februarie 2016
Sigur mai dureaza si o sa primiti intai cererea de divort impreuna cu actele depuse de reclamant la dosar cu mentiunea de a face intampinare in termen de 25 zile de la primirea cererii. In acest moment dosarul se afla in procedura administrativa. Abia dupa ce veti depune intampinarea o sa primiti si citatie cu termenul stabilit.
Da, pai la cererea de divort ma referea, nu la citatie. A trecut deja o luna si ma intrebam daca nu ar fi trebuit pana acum sa primim actele depuse de tatal meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare divort Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ... (vezi toată discuția)
Intrebare acte divort eusebiu100 eusebiu100 Buna ziua, As dori si eu raspuns va rog: Pt un divort, unde eu nu am nicio calitate in dosar, reclamantul trebuie sa aduca la judecatorie o chitanta ... (vezi toată discuția)
Durata divort ASilviu ASilviu Sunt casatorit de 8 ani si avem un baietel de 5 ani. De 2 ani nu mai exista comunicare in familie, nu mai avem o relatie, merg acas de dragul copilului. M-am ... (vezi toată discuția)