Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ianuare. Apare pe site-ul tribunalului, insa pana acum, mama nu a primit nicio notificare. Stiu ca mama ar trebui sa primeasca prin posta cererea cu tot ce a depus tatal meu, urmand sa aiba un termen de cateva zile pentru a formula o intampinare la cererea lui. Mentionez ca nu sun minori implicati.
Nu stim insa ce a solicitat tatal meu in cerere, deoarece a depus-o fara a ne comunica.
Aveti idee cam cat dureaza pana primeste mama notificarea? A trecute deja mai bine de o luna.
Sigur mai dureaza si o sa primiti intai cererea de divort impreuna cu actele depuse de reclamant la dosar cu mentiunea de a face intampinare in termen de 25 zile de la primirea cererii. In acest moment dosarul se afla in procedura administrativa. Abia dupa ce veti depune intampinarea o sa primiti si citatie cu termenul stabilit.
Da, pai la cererea de divort ma referea, nu la citatie. A trecut deja o luna si ma intrebam daca nu ar fi trebuit pana acum sa primim actele depuse de tatal meu.
Instiintare divort
Marcu2014
Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu aceasta intrebare...Parintii mei urmeaza sa divorteze, tatal meu a depus cerere in instanta prin avocat pe data de 13 ... (vezi toată discuția)
Durata divort
ASilviu
Sunt casatorit de 8 ani si avem un baietel de 5 ani. De 2 ani nu mai exista comunicare in familie, nu mai avem o relatie, merg acas de dragul copilului. M-am ... (vezi toată discuția)