avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar la motivare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar la motivare

Buna ziua,
Ma numesc Maria,sunt din PIATRA NEAMT,si din noiembrie 2015 astept hotararea unui dosar .Procesul s-a inchiat in pe 4 noiembrie 2015,dar cand m-am interesat de hotarare mi s-a spus ca este la motivare.Va rog sa -mi spuneti cat poate sa dureze motivarea aceasta ,deoarece au trecut aproape 4 luni si motivarea nu mai apare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:14, 17 Februarie 2016
nu este termen legal, depinde de judecator, puteti face o cerere pentru urgentarea motivarii....si sa o motivati ....B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de la judecatorie cu drept de apel la tribunal Cristi_37 Cristi_37 Am avut o hotarare nefavorabila dupa o plangere contraventionala la Judecatoria municipiului Roman. Hotararea imi dadea drept de apel in 30 de zile de la ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa se motiveze o sentinta? MYK272est MYK272est Buna ziua! Intrebarea mea este care ar fi timpul in care ar trebui sa primesc sentinta motivata prin posta, tinand cont ca aceasta s-a pronuntat la data ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)