avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salar

cum pot lua legatura cu firma ULTIMO PORTOFOLIO pentru a afla amanunte legate de dosarul nr.15304/15 din data de 03.02.2016
mentionez ca domiciliez in Timisoara

va multumesc

Vladimir Momirov
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:10, 18 Februarie 2016
De unde știți de acest nr de dosar?
de la BRD acolo unde am card de salariu
Trebuia sa va dea numele executorului judecătoresc, la el trebuie sa ajungeți sa vedeți dosarul.
Vedeți ca termenul de contestatie e de 15 zile de când aflați ca sunteți executat silit.
la BRD mi-a spus doar ULTIMO PORTOFOLIO si nr de dosar
cum pot afla adresa celor de la ULTIMO PORTOFOLIO

Alte discuții în legătură

Executare silita DarkIce DarkIce Buna, Cautam pe site-ul Judecatoriei un dosar ( pe care nu l-am gasit), in schimb am gasit un dosar de executare silita de la Ultimo Portofolio Investement ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)