avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... bunuri confiscate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

bunuri confiscate

Buna ziua, va rog sa ma ajuta-ti sa inteleg si eu ce mi sa intimplat. Sunt din Republica Moldova si am adus de la Germania mai multe frigidere uzate, vrand sa trecemprin vama Albita in Republica Moldova vamesul ne-a intors inapoi pe motiv ca nu avem acte de provenienta, si cind colo la 100 metri de vame ne opreste politia ne duce la Husi ne proces verbal si confisca marfa indicind legea 12/1990 art. 3 . Am adus actele de provenienta dar judecatoria Husi n-ea respins plingerea pe motiv ca in documente nu erau indicate seriile frigiderelor. Intrebarea mea este ce sanse am sa mi le dea inapoi si daca avea dreptul politia sa-mi confiste bunurile atita timp cit nu erau comercializate pe teritoriul Romaniei. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

I.t.p romeomd romeomd Salut. Masina inmatriculata in Franta adusa pe platforma pana langa vama am circulat de la intrarea pe teritoriul vamei Albita pana la politia de frontiera ... (vezi toată discuția)
Indisponibilizare autovehicul BicaGeorge BicaGeorge Buna ziua. In data de 14-06-2014 am vrut sa ies din tara prin vama Sculeni, judetul Iasi catre Republica Moldova cu autovehiculul personal marca Opel Tigra din ... (vezi toată discuția)
Azil politic in romania delphinul delphinul Buna ziua.sunt cetatean din republica moldova.Acolo la initiativa presedintelui comunist mi sa intentat un dosar penal pentru inselaciune.Pe acest dosar mai ... (vezi toată discuția)