avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin de Deplasare-dovada plecarii de la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin de Deplasare-dovada plecarii de la locul de munca.

Buna seara.
pina in anul 2015 am lucrat in aceeasi societate in care lucrez si acum dar pe un post infiintat la Bacau si care dupa cca 1 an a fost trecut (conform explicatiilor celor de la Resurse Umane) de la Bacau la o subunitate la Iasi.
In decembrie 2015 mi s-a comunicat printr-un email ca postul meu de la Bacau a fost mutat cu tot cu persoana mea,ca angajat la o directie nou infiintata tot in cadrul aceleiasi firme dar de aceasta data la Bucuresti.
Am cerut si mi s-a aprobat sa am acelasi loc de munca la Iasi,prin introducerea in mod clar in text "cu loc de munca la Iasi".
Am inteles faptul ca ocup o functie cu dubla subordonare,fata de Bucuresti si Bacau.Insa,eu am locul de munca la Iasi.
S-au primit instructiuni clare de la Bucuresti cu privire la :
1.Subordonare-sunt subordonat direct Bucurestiului.
2.Programul de lucru il face seful de la Bucuresti.
3.Ordinul de deplasare il intocmesc eu,il transmit scanat la bucuresti,ei mi-l aproba ,mi-l trimit scanat,eu il trimit scanat la Bacau si in cele din urma Bacaul intocmeste un ordin in original pe care mi-l transmite mie printr-un sofer.
Cu acest ordin intocmit in original si cu cel aprobat de Bucuresti,atasat la original eu circul pe teren.
am cerut sefului de subunitate sa imi semneze Ordinul de deplasare adus de sofer de la Bacau(plimbat 130 km) pentru ca sa am dovada plecarii de la Iasi spre punctul de lucru unde urmeaza sa indeplinesc atributiunile de serviciu.
Seful de subunitate refuza semnarea acestui ordin,pe motiv ca nu ii sunt subordonat.
Este legal acest lucru?Cum se poate dovedi faptul ca eu am mers cu acest mijloc de transport de la IASI spre punctul de lucru zilnic si nu de la Bacau sau de la Roman.
Cum trebuie sa procedez pentru ca sa am dovada cu stampila si semnatura ca eu plec de la Iasi spre alte puncte de lucru.
Explicati-mi ce se intimpla.Ce trebuie sa fac?Cum sa procedez?Cer ceva ce nu este corect?
pentru ca si in cazul in care as indeplini conditiile de acordare a diurnei tot nu pot dovedi faptul ca am plecat ede la Iasi la o anumita ora.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Regimul de detasare Mircic Mircic In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata de ... (vezi toată discuția)
Regimul de detasare,fisa postului Mircic Mircic In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata ... (vezi toată discuția)
În ordinul mf 2634/2015 se indică un model de decont a cheltuielilor. Anca.Ciutureanu Anca.Ciutureanu În Ordinul MF 2634/2015 se indică un model de decont a cheltuielilor. Pe decont există rubrici destinate semnării formularului de către persoanele care ... (vezi toată discuția)