avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regimul de detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regimul de detasare

In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala " CENTRU ",la o subunitate a acesteia " y ".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata de CENTRU eu fiind subordonat Directorului de la CENTRU ( conform fisei postului ).Intre Centru si subunitate sunt cca. 200 km.In anul 2008 am primit urmatorul referat
" In anul 2007,in urma reorganizarii societ...( centru),pe unul din cele doua posturi ale comp....de la CENTRU a fost promovat dl.... de la subunitatea " y ".
Avind in vedere extinderea teritoriala a subunitatii " Y ",lucrarile de investitii din anii 2008-2009 si in continuare,propunem modificarea statutului de functii de la CENTRU prin trecerea unui post de la compartimentul....la subunitatea" Y". "
Dupa alte 4 zile primesc Actul Aditional in care se spune :
Art 1 " Incepind cu data de..... se modifica elementulLOCUL DE MUNCA al CIM si va aveaurmatoarele prevederi : activitatea se va desfasura la subunitatea" y".
Art 2." Atributiunile postului precum si celelalte clauze contractuale ramin nemodificate.
Locuiesc la 25 km fata de subunitate.Nu am semnat ORDINUL DE DETASARE.Nu am cerut detasarea.CEVA IMI SCAPA,NU STIU CE TOTUSI.Se poate sa fiu detasat pe termen nelimitat? Sunt intr-adevar detasat in momentul de fata?Sunt in situatia de fata luat in brate cind de CENTRU,cind de subunitate. Sunt subordonat sefului subunitatii in mom.de fata?M-am uitat si in Cartea de Munca si nu apare nici o insemnare in acest sens. Ce drepturi am in acest caz? In ce situatie sunt in cazul de fata ? Sfatuiti-ma cu ce acte dovedesc eu deplasarea interen pt.ca fereasca Dumnezeu de un accident de munca,soferul are foaia de parcurs insa eu nu. ROG RASPUNS DETALIAT SI SPECIALIZAT.VA ROG.

Alte discuții în legătură

Regimul de detasare,fisa postului Mircic Mircic In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata ... (vezi toată discuția)
Detasare. Mircic Mircic In dec.2008 am fost detasat la o subunitate din cadrul societatii prin intermediul unui referat prin care eram anuntat ca activitatea se va desfasura la acea ... (vezi toată discuția)
Fisa postului. Gindul Gindul Buna seara tuturor. As vrea sa stiu in cit timp de la data la care am intrat in posesia fisei postului trebuie sa o semnez si sa o trimit la serviciul res. ... (vezi toată discuția)