avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului.

Buna seara tuturor. As vrea sa stiu in cit timp de la data la care am intrat in posesia fisei postului trebuie sa o semnez si sa o trimit la serviciul res. umane? Exista precizari clare in acest sens? Si daca da unde le gasesc?Exista vreun termen ?Am fost in concediu o perioada si am gasit acest formular pur si simplu pe biroul meu.Din 2006 pina in prezent am semnat 4 fise de post ( 2006,2007,2009,2012) si constat ca fata de cea din 2012,cea pe care acum trebuie sa o semnez nu s-a schimbat foarte mult in sensul ca sunt obligat mai nou sa respect: ROI,ROF,CCM,CIM,CODUL DE CONDUITA si DECIZIILE INTERNE).
Astia sunt nebuni. Pe cuvint daca am timp sa ma informez in ceea ce priveste toate aceste regulamente.
Mai mult decit atit,se specifica la un punct ca raspund de executia la termenele stabilite de seful subunitatii inlegatura cu problemele de care ma ocup in cadrul subunitatii respective.
As vrea totusi sa intreb despre ce probleme este vorba. Despre cele mentionate la ATRIBUTIUNILE DE SERVICIU sau este vorba despre alte probleme.Asta pentru ca nu se specifica nimic in acest sens.
Ce ma sfatuiti sa fac?Mentionez faptul ca postul meu a fost mutat in 2008, in urma unei propuneri de modificare de statut de functii de la Unitate la o subunitate pe termen nelimitat, fara ca toate celelalte clauze contractuale sa fie modificate. S-a modificat doar elementul LOCUL DE MUNCA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 22 Aprilie 2013
La nivelul fiecaruri angajator ar trebui sa existe o procedura operationala cu privire la circulatia documentelor in interiorul acestuia .. Prin urmare, ar trebui sa verificati la angajator care este acel termen la care va referiti, intrucat nu exista niciun astfel de act normativ care sa prevada asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul de detasare,fisa postului Mircic Mircic In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata ... (vezi toată discuția)
Regimul de detasare Mircic Mircic In anul 2006 m-am angajat la o Comp Nationala \" CENTRU \",la o subunitate a acesteia \" y \".In anul 2007,a fost promovat pe o functie care era coordonata de ... (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)