avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penal

daca cineva face o plangere panala impotriva unei persoane si impotriva comisiei de fond funciar a unei comune invocand 4 articole adica art.320,321,323si 297 iar procurorul nu ancheteaza nimic dar da o ordonanta de disjungere adica il claseaza dar mai spune ca subzista ceva de genul ca nu se poate pune in miscare actiunea penala impotriva celeilalte persoane adica s-a depus dosarul la parchetul de pe langa judecatorie iar ordonanta a fost data de parchetul curtii de apel.a facut plangere la procurorul general al curtii de apel iar acum la judecatorul de camera preliminara art.340 intrebarea mea esteau sanse sa se trimita dosarul la procuror din nou pentru stringere de probe deoarece nu s-a verificat nimic si in plangerea facute sunt fapte cu indicii precise chiar si cu acte doveditoare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:35, 18 Februarie 2016
Ar putea exista șanse, în măsură în care se va considera necesară retrimiterea dosarului la procuror.
de fapt la ce am relatat eu ce trebuie sa judece acest judecator de camera preliminara? v-a fi un sg judecator sau trei? la termenul dat v-a trebui sa fie prezente toate partile inclusiv procurorul?
Judecătorul judeca ceea ce a fost sesizat sa judece.

Șansele depind în concret de ceea ce se afla la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Art. 339 noul cod de procedura penala crimxm crimxm Buna Ziua, Sunt parte vatamata intr-un dosar penal. In urma referatului organului de urmarire penala, s-a dispus clasarea dosarului pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)