avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită clauze abuzive
Discuție deschisă în Executare silită

clauze abuzive

tatal meu a contactat un imprumut de la o cooperativa de credit sa luat la ridicare comision de risc pe parcursul imprumutului platea comision administrare credit 40 lei dupa decesul tatalui meu am mers cu certificatul de deces si am anuntat decesul ptr ca comisionul de risc cu fondul social acoperia datoria tatal meu chiar daca era decedat a fost dat in judecata sa facut executare silita la giranti de 1900 lei pana acum sau retinut 3000 lei si ei tot cer spun ca sunt dobanzi m am adresat ANPC din judet raspunsul a fost jalnic la cine ma pot adresa pentru aceste abuzuri si dobanzi exagerate
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:27, 18 Februarie 2016
Dat fiind ca situatia dvs. trebuie analizata in concret, trebuie sa va adresati unui jurist sau avocat. Nu exista o institutie specializata care sa apere drepturile consumatorilor abuzati (in afara de Anpc, unde deja ati fost).
~ Conținut șters la cerere ~
:D Ce acord sa incheie daca persoana se considera abuzata de comisioane si dobanzi exagerate? :O
Vrea sa conteste, nu sa plateasca in plus ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane abuzive neluvot2008 neluvot2008 Buna seara.As dori cateva informatii referitoare la determinarea abuziva sau nu a unor comisioane .Am contractat un credit in 2006 la BCR pentru care am platit ... (vezi toată discuția)
Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dat la recuperatori de creante.... iuliana1975 iuliana1975 Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu ... (vezi toată discuția)