avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de donatie la modul general
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de donatie la modul general

Buna seara,

Ma intereseaza daca se poate face un act de donatie universal, fara sa stiu toate bunurile pe care le detin, ceva de genul: vreau sa donez lui x-uleasca toate proprietatile pe care le detin.
Daca da, se poate face ceva de genul vreau sa donez toate proprietatile in afara de apartamentul ain care stau?
Intereb fiindca nu stiu exact ce terenuri detin si nu am reusit inca sa fac rost de acte
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 18 Februarie 2016
Nu puteti sa donati asa, daca vreti, faceti testament asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament-donatie-succesiune fiducius55 fiducius55 Problema Juridica: Testament-Donatie-Succesiune Buna ziua. Onorabile avocat,notar ... (vezi toată discuția)
Testament urmat de donatie fiducius55 fiducius55 Buna seara.Onorabile avovat 1.Se poate ataca un testament? Vaduva face un testament in favoarea mea .,Nu a facut succesiunea dupa sotul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte dintrun apartament detinut in proprietate indivizibila zaganescu31 zaganescu31 Detin un apartament impreuna cu sotia si vreau sa-i vand ei partea mea din acesta . Se poate? (vezi toată discuția)