Sunt consilier debutant (de 10 luni) in cadrul unei Primarii si in urma cu o saptamana am fost anuntat ca voi fi dat afara pe motiv de restructurare. Pentru 2 luni din cate am inteles nu voi primi nici somaj si nici vechime pe cartea de munca.Consider ca este o decizie total nefondata si cred ca unui sef nu i-a placut fata mea daca pot spune asa ! Ce as putea sa fac in cazul acesta? mentionez ca nu am semnat nimic chiar daca sa incercat acest lucru.un raspuns rapid ar insemna enorm pentru mine. Va multumesc.
Cum? Ce trebuie sa fac?Au incercat sa ma faca sa semnez prin acordul partilor.dar am refuzat am insistat sa mai stau cateva zile . Vinerea trecuta am inteles ca a fost o sedinta in care sa discutat depre mine..si am inteles de la o persoana ca trebuie sa primesc un ordin scris. Ce pot sa fac?Sunt si presat de timp .Multumesc!
Mutare
fneacsu
Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)