Buna ziua.
M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii medii (studenta anul 3,cursuri de zi).In iulie 2008 am absolvit facultatea de drept,specializarea administratie publica.Drept urmare a faptului ca eram licentiata in administratie publica,deci studii superioare, am cerut conducerii schimbarea postului.Pana la sf. lui septembrie, am ramas pe acelasi post, pe studii medii, dupa care am dat concurs pentru postul de inspector specialitate debutant, pentru ca mi s-a spus ca postul de arhivar nu a prevazut si debutantul,deci urmare a trebuit s-o iau de la zero,cu un salariu de aprox 580,iar din ianuarie 600 ron...
La 01.04.2009,intr-un final s-au scurs si cele 6 luni ca debutant,dar mi s-a spus sa mai astept,din ce motiv nu mi s-a explicat,desi exista un post vacant de inspector specialitate III.
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in acest caz,ce spune legea?Au dreptul sa ma tina ca debutant o perioada mai lunga decat prevede legea, pentru personalul contractual bugetar,mai ales ca am foarte mult de pierdut si la salariu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
ContSters85081 , utilizator
09:42, 14 Aprilie 2009