avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare in administratia publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare in administratia publica

Sunt consilier debutant (de 10 luni) in cadrul unei Primarii si in urma cu o saptamana am fost anuntat ca voi fi dat afara pe motiv de restructurare. Pentru 2 luni din cate am inteles nu voi primi nici somaj si nici vechime pe cartea de munca.Consider ca este o decizie total nefondata si cred ca unui sef nu i-a placut fata mea daca pot spune asa ! Ce as putea sa fac in cazul acesta? mentionez ca nu am semnat nimic chiar daca sa incercat acest lucru.un raspuns rapid ar insemna enorm pentru mine. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: winter_wind , utilizator 09:58, 20 Ianuarie 2010
Daca isi ia 3 luni de medical implineste 12 luni.....se poate? Imi dau si eu cu parerea eu cred ca , cu magarii trebuie sa fi magar!!!
Daca isi ia 3 luni de medical implineste 12 luni.....se poate? Imi dau si eu cu parerea eu cred ca , cu magarii trebuie sa fi magar!!!

nu...ce-ar fi ca toti cei care au o perioada de proba sau stagiu sa isi ia medical...
in primul rand consider situatia f delicata in sensul ca la terminarea perioadei de stagiu si primirea unui calificativ corespunzator ati fi devenit functionar public, ati fi intrat in Corpul functionarilor publici, iar in caz de restructurare ati fi trecut in Corpul de rezerva, iar maretia sa ANFPul ar fi trebuit sa va caute un loc vacant, chipurile.
in situatia in care veti primi DISPOZITIA primarului, ordonator principal de credite care ar fi trebuit sa va numeasca in functia publica dupa terminarea stagiului, de demitere ... o puteti ataca la instanta de contencios in baza legii 554/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum treci de la consilier juridic debutant la consilier juridic gradul 4 maier_raul2000 maier_raul2000 ma puteti sfatui si pe mine cu privire la procedura de trecere de la consilier juridic grad debutant la consilier juridic gradul IV, mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Debutant prea mult timp ContSters85081 ContSters85081 Buna ziua. M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii ... (vezi toată discuția)
Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)