avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ajutatima
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ajutatima

am cumparat masina de la o firma care acum nu mai dau de ea si nu am apucat sa fac actele...Am decat factura fiscala cu care am cumparato si talonul masinii....Cum fac sa o trec pe nume sau sa o vand.....i.mi lipseste cartea de identitate a masinii......Astept sa ma luminati
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:36, 10 August 2009
Ati verificat la Registrul Comertului? Firma exista?
Nu se afla cumva in stare de insolventa?
B-)
am inteles ca ar fi in insolventa.Ce mai pot face in acest caz????????????
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
armand38and, utilizator
Mergeti la sediul societatii si cereti-le cartea de identitate . Odata facturata si platita masina este din punct de vedere legal a dvs. Insa mai trebuie indeplinite niste formalitati obligatorii. Problema se va pune la inmatricularea masinii fiindca veti avea nevoie de certificat de atestare fiscala de la firma...ori acest lucru nu este posibil! Va trebui sa ii dati in judecata!#-o
ideea este ca firma a disparut..nu MAI ESTE SEDIU ,NIMIC ACOLO..,,,NIMENI NU STIE NIMIC....daca nu o mai pot trece pe numele meu pot sa o mai vand?cu talonul si cu facura????????????????
trebuie sa ii dati in judecata, iar hotararea judecatoreasca sa tina loc de act de vanzare-cumparare.
daca aveti si o chitanta ca au incasat banii ar fi relativ simplu, daca nu va trebui sa faceti altfel dovada ca ati platit-o
oricum, ca sa va rezolvati problema prin instanta trebuie sa apelati la un avocat

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto andra68 andra68 Buna ziua, Nu stiu daca am intrat in sectiunea potrivita dar va rog sa ma sfatuti intr-o problema. Un prieten a achizitionat o masina SH si a incheiat ctr. ... (vezi toată discuția)