avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vanzare auto fara castig
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vanzare auto fara castig

Buna ziua ,o mica intrebare am si eu ,daca incerc sa vand un autoturism si nu castig nimic la el as putea fi urmarit de catre autoritati si cercetat pentru ca am achizitionat un nr de masini si le am vandut dar necastigand nimic la ele cu acte care dovedeste asta ,adica contractul de la cine am cumparat si contractul la care am vandut .Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Auto neinmatriculat, numere false stefan_000 stefan_000 Buna seara, am avut un accident cu un autoturism, a rezultat dauna totala. Am cumparat un altul, aceeasi culoare, aceleasi dotari, cu alte cuvinte IDENTICA. ... (vezi toată discuția)
Ce legi se aplica la retinerea unei masini date in urmarire? ContSters102147 ContSters102147 Buna ziua. Am procurat o masina cu numere de italia printr-un contract de vanzare-cumparare de mana fara sa mai verific masina la RAR.Dorind sa merg cu masina ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta dana_jeje dana_jeje Am vandut o masina care nu era a mea si am semnat in locul propietarului(acesta e sotul meu).Acum incerc sa recuperez masina insa persoana respectiva nu vrea ... (vezi toată discuția)