avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina vanduta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina vanduta

Am vandut o masina care nu era a mea si am semnat in locul propietarului(acesta e sotul meu).Acum incerc sa recuperez masina insa persoana respectiva nu vrea sa mi-o dea inapoi.Nu stiu numele propietarului nu am nici un document ca am vandut-o asa. Ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca mai am sanse sa o recuperez?

In situatia in care ati instrainat autoturismul fara sa intocmiti acte autentificate,aveti sanse infime sa mai recuperati bunul
multumesc ptr raspuns! totusi ce as putea sa fac sa incerc totusi sa o recuperez??
Nu ati primit pretul,de ce vreti sa o recuperati?Oricum poate ar trebui sa detaliati situatia,nu se intelege mare lucru din ce descrieti dvstra.
am vandut-o cu un pret f mic, acesta urmand sa-mi mai imi dea o suma de bani,propietarul masinii nu vroia sa o vanda iar acum o vrea inapoi.eu am semnat in locul propietarului.
Ar fi fost suficient un act sub semnătură privată care să ateste vânzarea.
Cum acesta nu există, şi nici nu s-a plătit integral preţul, proprietarul să reclame deţinerea ilegală a autoturismului , de către ,,cumpărător,,.
Este o soluţie de compromis, dar trebuie făcut ceva până la urmă. Proprietar este cel pe numele căruia este înscrisă maşina, aşadar, are dreptul să o recupereze, iar preţul primit de către ,,vânzător,, , dacă este mic, ar putea fi considerat preţ al folosinţei autoturismului , şi nu ar mai trebui restituit...

Alte discuții în legătură

Propietar masina ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii Adrian63 Adrian63 Este posibil sa achizitionez o masina ce este la cineva ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii? Persoana respectiva (vanzatorul) mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu chitanta de mana, plata partiala, recuperare diferenta mirelutzzza mirelutzzza Buna seara!sotul meu a avut o masina mai veche de vanzare, a gasit cumparator,el fiind plecat din tara,clientul a venit sa o cumpere,si m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar vrea sa-mi ia automobilul Vasile101 Vasile101 In urma cu o luna am cumparat un automobil. Proprietarul mi-a spus ca face un contract intre mine si vanzatorul din strainatate si ca proprietarul inscris in ... (vezi toată discuția)