avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina vanduta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina vanduta

Am vandut o masina care nu era a mea si am semnat in locul propietarului(acesta e sotul meu).Acum incerc sa recuperez masina insa persoana respectiva nu vrea sa mi-o dea inapoi.Nu stiu numele propietarului nu am nici un document ca am vandut-o asa. Ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca mai am sanse sa o recuperez?

Ce fel de act ați semnat?este un contract de vânzare cumpărare sau chitanta de mana.
Soțul dumneavoastră este proprietarul si dv.ati semnat actul, atunci acel act este nul ,dar cel mai sigur dați mai multe detalii.
Am semnat un contract de vanzare cumparare. Problema este ca eu nu cunosc numele "noului propietar". La politie ne-a zis ca nu au cum sa ne ajute!Multumesc anticipat pentru raspuns!
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, deoarece o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulament
Multumesc pentru intelegere.
dana_jeje a scris:

Am vandut o masina care nu era a mea si am semnat in locul propietarului(acesta e sotul meu).Acum incerc sa recuperez masina insa persoana respectiva nu vrea sa mi-o dea inapoi.Nu stiu numele propietarului nu am nici un document ca am vandut-o asa. Ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca mai am sanse sa o recuperez?
Am semnat un contract de vanzare cumparare. Problema este ca eu nu cunosc numele "noului propietar". La politie ne-a zis ca nu au cum sa ne ajute!Multumesc anticipat pentru raspuns! Am primit o suma mica pentru masina!

florin-cons a scris:

Stati in banca dvs., odata ca recunoasteti ca ati semnat in fals (autodenuntare penala), altadata ca proprietarul e sotul , dar omiteti sa spuneti ca sunteti (f. probabil coproprietar in devalmasie), iar de fapt, probabil, ca suma pe care o considerati mica va nemultumeste.

Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietar masina ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii Adrian63 Adrian63 Este posibil sa achizitionez o masina ce este la cineva ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii? Persoana respectiva (vanzatorul) mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu chitanta de mana, plata partiala, recuperare diferenta mirelutzzza mirelutzzza Buna seara!sotul meu a avut o masina mai veche de vanzare, a gasit cumparator,el fiind plecat din tara,clientul a venit sa o cumpere,si m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar vrea sa-mi ia automobilul Vasile101 Vasile101 In urma cu o luna am cumparat un automobil. Proprietarul mi-a spus ca face un contract intre mine si vanzatorul din strainatate si ca proprietarul inscris in ... (vezi toată discuția)