avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare perioada nedeterminata

Buna ziua. In martie 2014 s-a angajat in unitatea noastra, institutile publica - unitate de invatamant un muncitor. Postul era temporar vacant, conf HG 286/2011 cu completarea HG 1027/2014,am organizat concurs cu publicare in MO a postului temporar vacant. Avand in vedere LG 27/2015 si Codul muncii pot transforma contractul de munca al muncitorului din perioada determinata in nedeterminata?
Sau trebuie deblocat postul și organizat alt concurs cu publicare in MO etc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 18 Februarie 2016
Se organizeaza concurs !
Pentru transformarea c.i.m. , va trebui sa se va organizeze examen sau concurs , potrivit HG 286/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare 2014 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primaria are in organigrama un post vacant de asistent medical principal , post finantat de la capitolul bugetar sanatate .Banii ... (vezi toată discuția)
Angajare fara concurs sanda02 sanda02 Este posibila angajarea unei persoane pe o functie contractuala cu norma intreaga, la o institutie publica, fara concurs? Postul pe care se angajeaza nu este ... (vezi toată discuția)
Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)