avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... regimul matrimonial de bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

regimul matrimonial de bunuri

Bună ziua ! Am următoarea întrebare: Căsătoriți sub regimul matrimonial de bunuri ,, Comunitatea Legală,, de peste 2 ani, soția își înființează, în timpul căsătoriei , o firmă, unde este asociat unic. Soțul este salariat la stat și are un copil rezultat dintr-o casătorie anterioara, pt care plătește pensie alimentară! Mama copilului poate cere majorare de pensie alimentară invocând motivul că soția are firmă înregistrată cu profit?
Cel mai recent răspuns: lululili , utilizator 14:46, 18 Februarie 2016
Buna ziua,
Nu, nu poate.
Pensia se raporteaza doar la veniturile nete ale tatalui nu ale familiei.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune copii din căsătorii anterioare. dupa decesul tatalui ... DanRo DanRo Succesiune copii din căsătorii anterioare. Dupa decesul tatalui meu am făcut succesiunea si acum suntem proprietari eu si mama asupra unei case cu cotele ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu mai multi succesibili George_anonim George_anonim Buna ziua, Am un caz de mostenire in familie, mama si tata sunt la a doua casatorie, mama are un copil, iar tatal are doi copii din casatoriile anterioare. ... (vezi toată discuția)
Contract relatie relatie partenerul meu este divortat si are doi copii ( majori) dintr-o casatorie anterioara, care stau intr-o alta localitate; el detine, prin certificat de ... (vezi toată discuția)