avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite

Am beneficiat de anularea penalizarilor privind impozitul pe locuinta de la oras platind ceea ce eram dator sa platesc.Vreau sa fac acelasi lucru pana in data de 31 Martie 2016 platind in acelasi fel impozitul pe casa de la tara si pe pamantul aferent,dar mi se spune ca la tara nu e valabila legea asta.E adevarat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:48, 23 Februarie 2016
Trebuie să consultați hotărârea de consiliu local(de la țară) privind taxele și impozitele locale și facilitățile acordate pe anul 2016.
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

și acesta:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri 2016 nicolauconstanta nicolauconstanta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in elucidarea urmatoarei probleme legate de evaluarea cladirilor proprietate personala a unei persoane fizice ,care are ... (vezi toată discuția)
Scutiri impozite si taxe refugiati puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca refugiatii mai sunt scutiti de la plata impozitelor si taxelor locale inclusiv taxa auto coform L 189/2000. Dupa unele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)