avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problema contributie casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problema contributie casa de pensii

buna ziua ,
am contract de munca din data de 14.03.2014 pana in prezent la o societate comerciala . Astazi am obtinut o adeverinta de la Casa juteteana de Pensii privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctajului mediu si in adeverinta din 03.2014 nu mai figurez . Practic de cand am contract de munca la aceasta societate nu am mai contribuit numic la pensie . Ce pot sa fac ca nu e normal sa lucrez din 2014 si sa nu figurez cu nici o contributie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 18 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
cei de la casa de pensii mi-au spus ca ar trebui sa apar la ei in evidente chiar daca societate nu a platit si este restanta
In situatia dvs, este vorba despre nedepunerea declaratiilor lunare D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza majorarea pensiei pentru pensionarii care isi continua activitatea ? florinovici florinovici Am iesit cu decizie la pensie la limita de varsta in 2014 luna septembrie, dar imi continui activitatea cu contract de munca. Vreau sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti calcul pensie teodor_teo65 teodor_teo65 Va rog sa imi spuneti daca la calculul pensiei se iau in considerare si drepturile banesti cuvenite de la alte firme la care lucrez cu contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Administrator s.a lulusca lulusca [b]Buna ziua [/b] Am si eu o nelamurire cu o persoana care este Administrator la o societate pe actiuni unde a avut functia de DIRECTOR GENEREAL cu ... (vezi toată discuția)